Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664
Title: | Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини |
Authors: | Одарченко, Д. М. Гордієнко, В. В. Сподар, К. В. |
Issue Date: | 20-Oct-2011 |
Publisher: | Харків : ХДУХТ |
Citation: | Одарченко Д. М., Гордієнко В. В., Сподар К. В. Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 106-107 |
Series/Report no.: | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664 |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-106-107.pdf | 153.09 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.