Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, Д. М.-
dc.contributor.authorГордієнко, В. В.-
dc.contributor.authorСподар, К. В.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:24:11Z-
dc.date.available2023-03-01T12:24:11Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationОдарченко Д. М., Гордієнко В. В., Сподар К. В. Вплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 106-107uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24664-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleВплив операцій попередньої підготовки на якісні характеристики рибної сировиниuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-106-107.pdf153.09 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.