Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24662
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Одарченко, А. М. | - |
dc.contributor.author | Карбівнича, Т. В. | - |
dc.contributor.author | Гасай, Є. Л. | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T12:21:18Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T12:21:18Z | - |
dc.date.issued | 2011-10-20 | - |
dc.identifier.citation | Одарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105 | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662 | - |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків : ХДУХТ | uk_UA |
dc.relation.ispartofseries | Управління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3 | - |
dc.title | Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування | uk_UA |
dc.type | Article | uk_UA |
Appears in Collections: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-104-105.pdf | 154.14 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.