Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24662
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorОдарченко, А. М.-
dc.contributor.authorКарбівнича, Т. В.-
dc.contributor.authorГасай, Є. Л.-
dc.date.accessioned2023-03-01T12:21:18Z-
dc.date.available2023-03-01T12:21:18Z-
dc.date.issued2011-10-20-
dc.identifier.citationОдарченко А. М., Карбівнича Т. В., Гасай Є. Л. Наукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожування. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 104-105uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24662-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesУправління якістю харчової продукції та її екологічна безпека;Секція 3-
dc.titleНаукові основи формування якості овочевих напівфабрикатів під час розморожуванняuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_21.10.2011-104-105.pdf154.14 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.