Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618
Title: | Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста |
Authors: | Резник, Т. І. Черненко, Г. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Павлоцька, Л. Ф. Дуденко, Н. В. Цибань, Л. С. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Резник Т. І., Черненко Г. В. Підвищення харчової та біологічної цінності виробів із пісочного тіста. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Павлоцька Л. Ф., Дуденко Н. В., Цибань Л. С. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 138. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24618 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_138.pdf | 117.31 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.