Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24587
Название: Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів
Авторы: Постнова, О. М.
Полковніченко, Т. М.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харків: ХНТУСГ
Библиографическое описание: Постнова О. М., Полковніченко Т. М. Песпективи використання амарантового борошна в технології безглютенових борошняних кондитерських виробів: матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв", 8 листопада 2019 р. Харків: ХНТУСГ, 2019. С. 82-83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24587
Располагается в коллекциях:Матеріали ХХ Міжнародної науково-практичної конференції "Сучасні напрямки технології та механізації процесів переробних і харчових виробництв"

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Suchasni napriamky tenkh ta protsesiv pererob i kharch vyrobnytstv_2019_45.pdf401.69 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.