Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24523
Название: | Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою |
Авторы: | Сабадош, Ганна Олександрівн Горальчук, Андрій Богданович Трощій, Тетяна Володимирівна |
Ключевые слова: | пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування |
Дата публикации: | 2009 |
Библиографическое описание: | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161. |
Краткий осмотр (реферат): | Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf | 190.94 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.