Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24523
Название: Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою
Авторы: Сабадош, Ганна Олександрівн
Горальчук, Андрій Богданович
Трощій, Тетяна Володимирівна
Ключевые слова: пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування
Дата публикации: 2009
Библиографическое описание: Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161.
Краткий осмотр (реферат): Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf190.94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.