Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24523
Title: | Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою |
Authors: | Сабадош, Ганна Олександрівн Горальчук, Андрій Богданович Трощій, Тетяна Володимирівна |
Keywords: | пінопобідні молочні десерти;карагінан;йота-карагінан;піноутворююча здатність;обґрунтування |
Issue Date: | 2009 |
Citation: | Сабадош Г. О., Горальчук А. Б., Трощий Т. В. Оптимізація рецептурного складу молочних десертів з пінною структурою. Наукові праці Одеської національної академії харчових технологій. 2009. Вип. 36(2). С. 158-161. |
Abstract: | Здійснено обґрунтування основних рецептурних компонентів молочних десертів з пінною структурою та визначено їх раціональний вміст. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24523 |
Appears in Collections: | Статті |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
sabadosh_naukovi_pratsi_onakht_2009_36_2.pdf | 190.94 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.