Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24462
Назва: | Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового |
Автори: | Головко, М. П. Верешко, Н. В. Чуйко, М. М. |
Дата публікації: | 20-жов-2011 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Головко М. П., Верешко Н. В., Чуйко М. М. Визначення режимів і умов зберігання макаронних виробів з використанням напівфабрикату кісткового харчового. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 59-60 |
Серія/номер: | Митна справа: якість товарів, значення товарознавчих експертиз;Секція 2 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24462 |
Розташовується у зібраннях: | Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
t_21.10.2011-59-60.pdf | 213.96 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.