Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24451
Название: | Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць |
Авторы: | Броннікова, О. В. |
Научный руководитель: | Дуденко, Н. В. Артеменко, В. С. Горбань, О. В. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Броннікова О. В. Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Артеменко В. С., Горбань О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 112. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24451 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_112.pdf | 117.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.