Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24451
Название: Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць
Авторы: Броннікова, О. В.
Научный руководитель: Дуденко, Н. В.
Артеменко, В. С.
Горбань, О. В.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Броннікова О. В. Виробництво бісквітного тіста на основі ферментованої суміші курячих та перепелиних яєць. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Дуденко Н. В., Артеменко В. С., Горбань О. В. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 112.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24451
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_112.pdf117.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.