Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24407
Назва: Порівняльна характеристика кольору продукції з рослинної сировини
Автори: Дубініна, А. А.
Щербакова, Т. В.
Гапонцева, О. В.
Дата публікації: 20-жов-2011
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Дубініна А. А., Щербакова Т. В., Гапонцева О. В. Порівняльна характеристика кольору продукції з рослинної сировини. Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування : тези доповідей Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 20-21 жовтня 2011 р. Харків : ХДУХТ, 2011 р. С. 19-20
Серія/номер: Інновації в теоретичному та практичному товарознавстві;Секція 1
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24407
Розташовується у зібраннях:Сучасний ринок товарів та проблеми здорового харчування

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
t_21.10.2011-19-20.pdf309.7 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.