Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24345
Название: Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність
Авторы: Кононенко, Т. П.
Полстяна, Н. В.
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кононенко Т. П., Полстяна Н. В. Організація навчального процесу студентів за спеціальністю «Готельно-ресторанна справа» та його ефективність. Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності : тези доп. Першої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 31 трав. 2019 р. Харків : ХДУХТ, 2019. С. 80-81.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24345
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та забеспечення якості освітньої діяльності.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
t_31.05.19-80-81.pdf116.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.