Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Название: Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах
Авторы: Самойленко, О. С.
Запаренко, Г. В.
Научный руководитель: Касілова, Л. О.
Крутовий, Ж. А.
Дата публикации: 2011
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Самойленко О. С., Запаренко Г. В. Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 45.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Располагается в коллекциях:Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_45.pdf119.52 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.