Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Название: | Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах |
Авторы: | Самойленко, О. С. Запаренко, Г. В. |
Научный руководитель: | Касілова, Л. О. Крутовий, Ж. А. |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Самойленко О. С., Запаренко Г. В. Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 45. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264 |
Располагается в коллекциях: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_45.pdf | 119.52 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.