Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264
Title: | Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах |
Authors: | Самойленко, О. С. Запаренко, Г. В. |
metadata.dc.contributor.advisor: | Касілова, Л. О. Крутовий, Ж. А. |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Самойленко О. С., Запаренко Г. В. Особливості розробки рецептур кулінарної продукції дієтичного харчування у лікувальних закладах. Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі: тези доп. Всеукр. наук.-практ. конф. молодих учених і студентів, 23 березня 2011 р.; наук. кер.: Касілова Л. О., Крутовий Ж. А. Харків: ХДУХТ, 2011. Ч. 1. С. 45. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24264 |
Appears in Collections: | Актуальні проблеми розвитку харчових виробництв, готельного, ресторанного господарств і торгівлі |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Aktualni_problemy_rozvytku_2011_1_45.pdf | 119.52 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.