Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24252
Название: | Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей |
Авторы: | Перцевой, Федір Всеволодович Ладика, Володимир Іванович Омельченко, Світлана Борисівна Шульга, Оксана Сергіївна Гурський, Петро Васильович |
Ключевые слова: | вологопоглинання ксерогелів;полімери;плавлення драглів;сульфітовані полісахариди;натрій-карбоксиметилцелюлози;кінетика;молочний білок;капсульний продукт |
Дата публикации: | 2021 |
Издательство: | Харків: Діса плюс |
Библиографическое описание: | Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Омельченко С. Б., Шульга О. С., Гурський П. В. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей. Харків: Діса плюс, 2021. 132 с |
Краткий осмотр (реферат): | У монографії Обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252 |
ISSN: | 978-617-7927-74-6 |
Располагается в коллекциях: | Монографії |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_žele_vlastiv_21.pdf | 9.96 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.