Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24252
Название: Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей
Авторы: Перцевой, Федір Всеволодович
Ладика, Володимир Іванович
Омельченко, Світлана Борисівна
Шульга, Оксана Сергіївна
Гурський, Петро Васильович
Ключевые слова: вологопоглинання ксерогелів;полімери;плавлення драглів;сульфітовані полісахариди;натрій-карбоксиметилцелюлози;кінетика;молочний білок;капсульний продукт
Дата публикации: 2021
Издательство: Харків: Діса плюс
Библиографическое описание: Перцевой Ф. В., Ладика В. І., Омельченко С. Б., Шульга О. С., Гурський П. В. Технологія желейної продукції з використанням структуроутворювачів різних функціональних властивостей. Харків: Діса плюс, 2021. 132 с
Краткий осмотр (реферат): У монографії Обґрунтовано та розроблено технологію жельованої продукції на основі гелеутворювачів зі зміненими функціональними властивостями. Видання може бути корисним для широкого кола науковців і практиків, наукових працівників, аспірантів, студентів, які навчаються за спеціальністю «Харчові технології», а також для практичних працівників харчової промисловості та закладів ресторанного господарства.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24252
ISSN: 978-617-7927-74-6
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Mon_žele_vlastiv_21.pdf9.96 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.