Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24043
Назва: Quarantine measures in hospitality
Інші назви: Карантинні заходи в індустрії гостинності
Автори: Ткаченко, О. В.
Науковий керівник : Муравйова, О. М.
Ков’ях, І. І.
Дата публікації: 8-кві-2021
Видавництво: Харків : ХДУХТ
Бібліографічний опис: Ткаченко О. В. Quarantine measures in hospitality (Карантинні заходи в індустрії гостинності). Наук. кер. О. М. Муравйова, І. І. Ков’ях. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 2. С. 273
Серія/номер: Іноземна мова в оволодінні фахом: підсекція англійської мови підсекція німецької та французької мов;Секція 15
Короткий огляд (реферат): В умовах пандемії, через карантинні заходи, загострилися проблема фінансового стану закладів індустрії гостинності. Сфера гостинності вважалася одним із провідних напрямів діяльності у ХХІ сторіччі.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24043
Розташовується у зібраннях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk2_08.04.21-273.pdf134.44 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.