Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24033
Название: | Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини |
Авторы: | Павлюк, Раїса Юріївна Погарська, Вікторія Вадимівна Берестова, Аделіна Анатоліївна |
Ключевые слова: | інноваційна технологія;низькотемпературна обробка;плодово-ягідне морозиво;наноструктуроване пюре;кріодеструкція;механоактивація |
Дата публикации: | 2013 |
Библиографическое описание: | Павлюк Р. Ю. Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 57-62. |
Серия/номер: | Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64) |
Краткий осмотр (реферат): | Науково обґрунтована та розроблена інноваційна технологія натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини, підібрано рецептурний склад, досліджено вміст БАР в нових видах морозива при збагаченні рослинними добавками. Як інновацію при отриманні заморожених дрібнодисперсних добавок було використано кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24033 |
Располагается в коллекциях: | Статті |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2013_4_10.pdf | 892.43 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.