Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24033
Название: Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини
Авторы: Павлюк, Раїса Юріївна
Погарська, Вікторія Вадимівна
Берестова, Аделіна Анатоліївна
Ключевые слова: інноваційна технологія;низькотемпературна обробка;плодово-ягідне морозиво;наноструктуроване пюре;кріодеструкція;механоактивація
Дата публикации: 2013
Библиографическое описание: Павлюк Р. Ю. Погарська В. В., Берестова А. А. Інноваційні технології вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок з рослинної сировини. Восточно-Европейский журнал передовых технологий. 2013. № 4/10 (64). С. 57-62.
Серия/номер: Восточно-Европейский журнал передовых технологий;№ 4/10 (64)
Краткий осмотр (реферат): Науково обґрунтована та розроблена інноваційна технологія натурального вітамінного плодово-ягідного морозива з використанням заморожених дрібнодисперсних добавок у формі наноструктурованого пюре з рослинної сировини, підібрано рецептурний склад, досліджено вміст БАР в нових видах морозива при збагаченні рослинними добавками. Як інновацію при отриманні заморожених дрібнодисперсних добавок було використано кріогенне «шокове» заморожування і низькотемпературне подрібнення.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24033
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
pavlyuk_vostochno_yevropeyskiy_zhurnal_peredovykh_tekhnologiy_2013_4_10.pdf892.43 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.