Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24006
Назва: | Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень |
Автори: | Нужна, Аліна Савицька, Наталія Леонідівна |
Ключові слова: | конкурентоспроможність;поживна цінність товару;державний контроль;законодавчі акти;українські виробники;ринок харчових продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Нужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28. |
Серія/номер: | Управління якістю;№ 10 (34) |
Короткий огляд (реферат): | Для українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006 |
Розташовується у зібраннях: | Статті |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf | 3.04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.