Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/24006
Назва: Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень
Автори: Нужна, Аліна
Савицька, Наталія Леонідівна
Ключові слова: конкурентоспроможність;поживна цінність товару;державний контроль;законодавчі акти;українські виробники;ринок харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Нужна А., Савицька Н. Запобігання недобросовісній конкуренції на ринку харчових продуктів: законодавчі вимоги та кейси-приклади правопорушень. Управління якістю. 2020. № 10 (34). С. 22-28.
Серія/номер: Управління якістю;№ 10 (34)
Короткий огляд (реферат): Для українського ринку проблема оманливих маркування та рек лами продукції стоїть однаково гостро і для виробника, і для споживача. Досвід підтверджує, що на ринку продовольства не існує прямого зв’язку між якістю, поживною цінністю товару й конкурентоспроможністю виробника, тобто одержанням ним високих прибутків та його виживанням на ринку.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/24006
Розташовується у зібраннях:Статті

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
nuzhna_savytska_upravlinnya_yakistyu_2020_10_34.pdf3.04 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.