Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742
Название: Управління інноваціями в ресторанному господарстві
Авторы: Сич, В. В.
Научный руководитель: Коралевські, Якуб
Дата публикации: 2019
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Сич В. В. Управління інноваціями в ресторанному господарстві. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Якуб Коралевські ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 158-160.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742
Располагается в коллекциях:Традиції та інновації харчування туристів

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tezi_10.10.19-158-160.pdf274.86 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.