Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742
Название: | Управління інноваціями в ресторанному господарстві |
Авторы: | Сич, В. В. |
Научный руководитель: | Коралевські, Якуб |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Сич В. В. Управління інноваціями в ресторанному господарстві. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Якуб Коралевські ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 158-160. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742 |
Располагается в коллекциях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-158-160.pdf | 274.86 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.