Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742
Title: Управління інноваціями в ресторанному господарстві
Authors: Сич, В. В.
metadata.dc.contributor.advisor: Коралевські, Якуб
Issue Date: 2019
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Сич В. В. Управління інноваціями в ресторанному господарстві. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. Якуб Коралевські ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 158-160.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23742
Appears in Collections:Традиції та інновації харчування туристів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tezi_10.10.19-158-160.pdf274.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.