Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23732
Назва: | Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму |
Автори: | Семків, М. О. |
Науковий керівник : | Сущенко, О. А. |
Дата публікації: | 2019 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Семків М. О. Національна кухня як один із видів ресурсів етнографічного туризму. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. А. Сущенко ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 153-156. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23732 |
Розташовується у зібраннях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-153-156.pdf | 280.82 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.