Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23569
Назва: Маркетингові аспекти управління підприємницькою діяльністю та готельно-ресторанного обслуговування
Автори: Касенкова, К. В.
Науковий керівник : Сущенко, О. А.
Дата публікації: 2019
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Касенкова К. В. Маркетингові аспекти управління підприємницькою діяльністю та готельно-ресторанного обслуговування. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. А. Сущенко ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 129-132.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23569
Розташовується у зібраннях:Традиції та інновації харчування туристів

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tezi_10.10.19-129-132.pdf432.27 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.