Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Название: | Харчові добавки |
Авторы: | Євлаш, Вікторія Владленівна Гурікова, Ірина Миколаївна |
Ключевые слова: | харчові добавки;барвники;ароматизатори;консерванти;емульгатори;загусники;стабілізатори;драглеутворювачі |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Методичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555 |
Располагается в коллекциях: | Курси лекцій |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.