Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Название: Харчові добавки
Авторы: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Ключевые слова: харчові добавки;барвники;ароматизатори;консерванти;емульгатори;загусники;стабілізатори;драглеутворювачі
Дата публикации: 2013
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Харчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с.
Краткий осмотр (реферат): Методичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Располагается в коллекциях:Курси лекцій

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf1.6 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.