Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Title: Харчові добавки
Authors: Євлаш, Вікторія Владленівна
Гурікова, Ірина Миколаївна
Keywords: харчові добавки;барвники;ароматизатори;консерванти;емульгатори;загусники;стабілізатори;драглеутворювачі
Issue Date: 2013
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Харчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с.
Abstract: Методичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Appears in Collections:Курси лекцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf1.6 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.