Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555
Title: | Харчові добавки |
Authors: | Євлаш, Вікторія Владленівна Гурікова, Ірина Миколаївна |
Keywords: | харчові добавки;барвники;ароматизатори;консерванти;емульгатори;загусники;стабілізатори;драглеутворювачі |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчові добавки: короткий конспект лекцій для студентів напряму підготовки 6.030510 "Товарознавство і торговельне підприємництво"; уклад.: В. В. Євлаш, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2013. 73 с. |
Abstract: | Методичні вказівки рекомендовано для самостійної підготовки та виконання лабораторних робіт студентами, які навчаються за напрямом підготовки 6.030510 "Товарознавство і торгівельне підприємництво". В основу викладання дисципліни "Харчові добавки" покладено відібраний науковий матеріал з хімії харчових добавок у взаємозв'язку з їх класифікаціями, фізико-хімічними, функціонально-технологічними і споживчими властивостями, гігієнічним регламентуванням і методами контролю. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23555 |
Appears in Collections: | Курси лекцій |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
KL_kharchovi dobavky_2013.pdf | 1.6 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.