Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Название: | Харчові добавки |
Авторы: | Грінченко, Ольга Олексіївна Гурікова, Ірина Миколаївна |
Ключевые слова: | харчові домішки;фізико-хімічні властивості;методи аналізу;лабораторні роботи;техніка безпеки |
Дата публикации: | 2011 |
Издательство: | Харків: ХДУХТ |
Библиографическое описание: | Харчові добавки: метод. вказ. для самостійної підготовки та виконання лабор. робіт студ., які навчаються за напр. підгот. 6.030510 " Товарознавство і торгівельне підприємництво"; уклад: О. О. Гринченко, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 58 с. |
Краткий осмотр (реферат): | Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.Видання містить інформацію про загальні правила техніки безпеки, основні застережні заходи під час роботи у хімічній лабораторії та правила допомоги при нещасних випадках. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544 |
Располагается в коллекциях: | Методичні вказівки |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
MV_kharchodobavky_2011.pdf | 657.45 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.