Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544
Title: | Харчові добавки |
Authors: | Грінченко, Ольга Олексіївна Гурікова, Ірина Миколаївна |
Keywords: | харчові домішки;фізико-хімічні властивості;методи аналізу;лабораторні роботи;техніка безпеки |
Issue Date: | 2011 |
Publisher: | Харків: ХДУХТ |
Citation: | Харчові добавки: метод. вказ. для самостійної підготовки та виконання лабор. робіт студ., які навчаються за напр. підгот. 6.030510 " Товарознавство і торгівельне підприємництво"; уклад: О. О. Гринченко, І. М. Гурікова; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 58 с. |
Abstract: | Метод. вказ. призначені для студентів, що навчаються на товарознавчому факультеті ХДУХТ. Матеріал викладено відповідно робочій програмі дисципліни "Хімія" і побудований таким чином, щоб студенти змогли самостійно оволодіти основами фізичної та колоїдної хімії, зрозуміти закономірності процесів, що мають місце у харчовій продукції під час її виготовлення, переробки та зберігання, оволодіти сучасними фізико-хімічними методами аналізу, що застосовуються під час дослідження харчової продукції.Видання містить інформацію про загальні правила техніки безпеки, основні застережні заходи під час роботи у хімічній лабораторії та правила допомоги при нещасних випадках. |
URI: | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23544 |
Appears in Collections: | Методичні вказівки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
MV_kharchodobavky_2011.pdf | 657.45 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.