Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/23430
Назва: | Методи оптимізації |
Автори: | Синєкоп, Микола Сергійович Манжос, Наталія Володимирівна Торяник, Олександр Іванович |
Ключові слова: | математичне моделювання в економіці;технологічні процеси;методи оптимізації;розв'язування задач |
Дата публікації: | 2011 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Синєкоп М. С., Манжос Н. В., Торяник О. І. Методи оптимізації: опорн. консп. лекц. з дисц. " Оптимізація технологічних процесів " для студ. напр. підгот.: 6.051701 " Харчові технології та інженерія " спец. " Технологія харчування"; Харк. держ. ун-т харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2011. 49 с. |
Короткий огляд (реферат): | У виданні розглянуто науково-обгрунтований підхід до проектування технологічних систем виробництва харчових продуктів, що потребує активного використання математичного апарату для складання моделей технологічного процесу, знаходження оптимального розв'язку з метою раціоналізації технологічного циклу виробництва харчових продуктів. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/23430 |
Розташовується у зібраннях: | Курси лекцій |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
KL_Metody optymizatsiyi_2011.pdf | 1.08 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.