Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22753
Название: | Філософія менеджменту у сфері туристичного бізнесу та харчування туристів |
Авторы: | Лаврук, В. В. |
Научный руководитель: | Варипаєв, О. М. |
Дата публикации: | 2019 |
Издательство: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Библиографическое описание: | Лаврук В. В. Філософія менеджменту у сфері туристичного бізнесу та харчування туристів. Традиції та інновації харчування туристів : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф. здобув. вищ. освіти і молод. учених, м. Харків, 10 жовт. 2019 р. ; наук. кер. О. М. Варипаєв ; Харків : ХДУХТ, 2019. С. 54-55. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22753 |
Располагается в коллекциях: | Традиції та інновації харчування туристів |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
tezi_10.10.19-54-55.pdf | 270.68 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.