Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22725
Название: Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировини
Авторы: Носок, О. В.
Научный руководитель: Якушенко, Є. М.
Дата публикации: 8-апр-2021
Издательство: Харків : ХДУХТ
Библиографическое описание: Носок О. В. Напрями розвитку харчової промисловості шляхом упровадження нових холодильних технологій обробки сировини. Наук. кер. Є. М. Якушенко. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 210
Серия/номер: Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22725
Располагается в коллекциях:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_08.04.21-210.pdf99.18 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.