Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22714
Title: Способи заморожування м’яса птиці
Authors: Гаврилов, В. К.
metadata.dc.contributor.advisor: Семенюк, Д. П.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Гаврилов В. К. Способи заморожування м’яса птиці. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 199
Series/Report no.: Енергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22714
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-199.pdf99.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.