Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22714
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.advisorСеменюк, Д. П.-
dc.contributor.authorГаврилов, В. К.-
dc.date.accessioned2023-02-14T12:32:28Z-
dc.date.available2023-02-14T12:32:28Z-
dc.date.issued2021-04-08-
dc.identifier.citationГаврилов В. К. Способи заморожування м’яса птиці. Наук. кер. Д. П. Семенюк. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 199uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22714-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків : ХДУХТuk_UA
dc.relation.ispartofseriesЕнергетичне машинобудування, інженерні та фізико-математичні дисципліни;Секція 10-
dc.titleСпособи заморожування м’яса птиціuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-199.pdf99.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.