Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/22661
Title: Особливості організаційного розвитку підприємства
Authors: Забродська, Л. Д.
Забродська, Г. І.
Issue Date: 2021
Publisher: Харків: ХДУХТ
Citation: Забродська Л. Д., Забродська Г. І. Особливості організаційного розвитку підприємства. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 18 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. Ч. 1. С. 61-62
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22661
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
t_k_18.05.21-21-251-61-62.pdf129.86 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.