Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206
Назва: | Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура |
Автори: | Балабай, А. О. |
Науковий керівник : | Павлюк, Р. Ю. Балабай, К. С. |
Дата публікації: | 8-кві-2021 |
Видавництво: | Харків : ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Балабай А. О. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк, К. С. Балабай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 68 |
Серія/номер: | Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5 |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206 |
Розташовується у зібраннях: | Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_08.04.21-68.pdf | 100.12 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.