Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206
Title: Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура
Authors: Балабай, А. О.
metadata.dc.contributor.advisor: Павлюк, Р. Ю.
Балабай, К. С.
Issue Date: 8-Apr-2021
Publisher: Харків : ХДУХТ
Citation: Балабай А. О. Вплив кріогенного «шокового» заморожування та дрібнодисперсного подрібнення на деструкцію біополімерів під час виробництва кріодобавок із топінамбура. Наук. кер. Р. Ю. Павлюк, К. С. Балабай. Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді. Тези доповідей Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. Ч. 1. С. 68
Series/Report no.: Інноваційні технології продуктів оздоровчого харчування для підприємств харчової промисловості, ресторанного бізнесу та торгівлі;Секція 5
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22206
Appears in Collections:Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді.

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_08.04.21-68.pdf100.12 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.