Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Название: Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону
Авторы: Кушнір, Т.Б.
Шевчук, В.Ю.
Ключевые слова: організаційно-економічні аспекти;хлібозабезпечення;регіон;хлібозабезпечення регіону;organizational and economic aspects;bread supply;region;bread supply of the region;организационно-экономические аспекты;хлебообеспечение;регион;хлебообеспечение региона
Дата публикации: 2010
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Кушнір Т. Б., Шевчук В. Ю. Організаційно-економічні аспекти регулювання системи хлібозабезпечення регіону. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 374-380.
Краткий осмотр (реферат): Визначено основні організаційно-економічні напрями регулювання системи хлібозабезпечення регіону, основні методи місцевих органів влади щодо регулювання системи хлібозабезпечення регіону.
The basic organizational-economic directions of adjusting by the system of the region’s bread’s providing, basic methods of local authorities in relation to adjusting of the system of the region’s bread’s providing were determined.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/22140
Располагается в коллекциях:Випуск 1 (11)

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
esprstp_2010_1_55.pdf189.29 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.