241 – " Готельно - ресторанна справа" (Магістри) : [46] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46
Дата випускуНазваАвтор(и)
2023Створення міжнародного бренду у сфері гостинності. Розробка заходів по формуванню конкурентних перевагКолесник, В. В.; Яремчук, Ольга Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інновацій та розробка проєкту готелю сімейного призначення у Харківській областіОдарченко, Д. М.; Цукренко, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка концепції апарт-готелю з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Тараненко, Катерина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Івент-менеджмент у закладах гостинностіСкриннік, В. І.; Шевцова, Дар’я Едуардівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинностіСкриннік, В. І.; Погорілов, Данило Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Innovations and craft technologies for HoReCa: organizational and technological conditions of implementation in resort hotelsKolesnyk, V. V.; Osadcha, Daryna Petrivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Implementation of innovations to increase the competitiveness of modern hotel servicesPolupan, V. V.; Oliynykova, Ilona Vyacheslavna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Стратегії розвитку підприємств готельного бізнесу у ринково-орієнтованій економіціПолупан, В. В.; Носирєв, Олександр Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних послуг у підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування стратегії залучення іноземних інвестицій в сферу індустрії гостинностіКолесник, В. В.; Маркін, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Формування бренд-орієнтовної системи управління готельною установоюПолупан, В. В.; Ленська, Інна Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Яна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарстваКалєнік, К. В.; Кузьменко, Ілона Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Система надання анімаційних послуг у готелях класу "Люкс"Одарченко, Д. М.; Кулик, Дмитро Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Впровадження інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємстваОдарченко, Д. М.; Карбівнича, Тетяна Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розвиток виробничої стратегії готельного підприємстваСкриннік, В. І.; Бублик, Єлизавета Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Development strategy and analysis of management methods in the hotel businessPolupan, V. V.; Tresin, Andrii Oleksandrovych; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs
2023Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі «Estiatorio Milos» (США)Полупан, В. В.; Сємєйкіна, Ангеліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконаленняСкриннік, В. І.; Сопронюк, Данило Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
2023Розробка та впровадження концепції розвитку для підприємства готельно-ресторанного бізнесуКалєнік, К. В.; Шевцов, Микита Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 1 до 20 з 46