Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46
Issue Date | Title | Author(s) |
2023 | Створення міжнародного бренду у сфері гостинності. Розробка заходів по формуванню конкурентних переваг | Колесник, В. В.; Яремчук, Ольга Валеріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження інновацій та розробка проєкту готелю сімейного призначення у Харківській області | Одарченко, Д. М.; Цукренко, Ірина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Розробка концепції апарт-готелю з метою підвищення конкурентоспроможності підприємства готельного господарства | Калєнік, К. В.; Тараненко, Катерина Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Івент-менеджмент у закладах гостинності | Скриннік, В. І.; Шевцова, Дар’я Едуардівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Управління фірмовим стилем на підприємствах індустрії гостинності | Скриннік, В. І.; Погорілов, Данило Сергійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Innovations and craft technologies for HoReCa: organizational and technological conditions of implementation in resort hotels | Kolesnyk, V. V.; Osadcha, Daryna Petrivna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs |
2023 | Implementation of innovations to increase the competitiveness of modern hotel services | Polupan, V. V.; Oliynykova, Ilona Vyacheslavna; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs |
2023 | Стратегії розвитку підприємств готельного бізнесу у ринково-орієнтованій економіці | Полупан, В. В.; Носирєв, Олександр Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження інноваційних послуг у підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Нечепуренко, Кристина Борисівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Формування стратегії залучення іноземних інвестицій в сферу індустрії гостинності | Колесник, В. В.; Маркін, Дмитро Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Формування бренд-орієнтовної системи управління готельною установою | Полупан, В. В.; Ленська, Інна Павлівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження інноваційних технологій в підприємства готельного господарства | Калєнік, К. В.; Кузьменко, Яна Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Розробка заходів з підвищення конкурентоспроможності в підприємствах готельного господарства | Калєнік, К. В.; Кузьменко, Ілона Ігорівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Система надання анімаційних послуг у готелях класу "Люкс" | Одарченко, Д. М.; Кулик, Дмитро Віталійович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Впровадження інноваційних технологій для підвищення конкурентоспроможності готельного підприємства | Одарченко, Д. М.; Карбівнича, Тетяна Василівна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Розвиток виробничої стратегії готельного підприємства | Скриннік, В. І.; Бублик, Єлизавета Юріївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Development strategy and analysis of management methods in the hotel business | Polupan, V. V.; Tresin, Andrii Oleksandrovych; State Biotechnological University; Department of Trade, Hotel-Restaurant and Customs Affairs |
2023 | Напрями підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства на прикладі «Estiatorio Milos» (США) | Полупан, В. В.; Сємєйкіна, Ангеліна Сергіївна; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Організація кадрової роботи на підприємстві сфери гостинності та шляхи її удосконалення | Скриннік, В. І.; Сопронюк, Данило Ігорович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
2023 | Розробка та впровадження концепції розвитку для підприємства готельно-ресторанного бізнесу | Калєнік, К. В.; Шевцов, Микита Олександрович; Державний біотехнологічний університет; Кафедра торгівлі, готельно-ресторанної та митної справи |
Collection's Items (Sorted by Submit Date in Descending order): 1 to 20 of 46