Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21843
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorЧервоний, М. В.-
dc.contributor.authorЧервоний, В. М.-
dc.date.accessioned2023-02-04T15:17:56Z-
dc.date.available2023-02-04T15:17:56Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧервоний М. В., Червоний В. М. Особливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальності. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 226-227.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21843-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleОсобливості організації змішаної та дистанційної систем навчання для здобувачів інженерної спеціальностіuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Розташовується у зібраннях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
tk_27.05.21 – 226-227.pdf91.47 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.