Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21803
Назва: Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці
Автори: Забродська, Л.Д.
Ушакова, Н.П.
Рябініна, Н.В.
Ключові слова: інтегральна оцінка;виробничий потенціал;підприємства;м’ясо птиці;підприємства з виробництва м’яса птиці;integrated assessment;production potential;enterprises;poultry meat;enterprises for the production of poultry meat;интегральная оценка;производственный потенциал;предприятия;мясо птицы;предприятия по производству мяса птицы
Дата публікації: 2010
Видавництво: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Бібліографічний опис: Забродська Л. Д., Ушакова Н. П., Рябініна Н. В. Інтегральна оцінка виробничого потенціалу підприємства з виробництва м’яса птиці. Економічна стратегія і перспективи розвитку сфери торгівлі та послуг. 2010. Вип. 1(11). С. 279-285.
Короткий огляд (реферат): Авторами вивчено зміст кожного локального показника інтегральної оцінки виробничого потенціалу підприємств, що спеціалізуються на виробництві м’яса птиці.
Authors study maintenance of every local index of integral estimation of production potential of the enterprises specialized on production of meat of bird.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21803
Розташовується у зібраннях:Випуск 1 (11)

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
esprstp_2010_1_42.pdf180.88 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.