Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21666
Назва: | Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів |
Автори: | Черевко, Олександр Іванович Михайлов, Валерій Михайлович Бабкіна, Ірина Володимирівна Ляшенко, Богдан Віталійович Лебединець, Ігор Володимирович |
Ключові слова: | кулінарні вироби;процес жаріння;теплові процеси;м'ясні вироби |
Дата публікації: | 2008 |
Видавництво: | Харків: ХДУХТ |
Бібліографічний опис: | Прогресивні процеси виробництва м'ясо-рослинних кулінарних виробів: монографія. О. І. Черевко, В. М. Михайлов, І. В. Бабкіна, Б. В. Ляшенко, І. В. Лебединець; Харк. держ. ун-т харч. та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2008. 101 с. |
Короткий огляд (реферат): | У монографії розглядаються та вирішуються проблеми інтенсифікації теплоперенесення шляхом цілеспрямованого регулювання складу компонентів середовища та напівфабрикатів з урахуванням їх властивостей, що забезпечують зниження витрат енергетичних і матеріальних ресурсів під час виробництва жарених кулінарних виробів. Науково обгрунтовано методологію цілеспрямованого регулювання складу компонентів напівфабрикатів з урахуванням їх оптичних, теплофізичних, адсорбційних властивостей, а також ступеня масивності під час розробки енерго- і ресурсозберігаючих технологічних процесів виробництва багатокомпонентних кулінарних виробів. Доцільність реалізації доведено на прикладах розробки технологічних схем виробництва м'ясних січених виробів, термообробку яких передбачено ІЧ-жаренням та смаженням у ФЗС, що відповідають вимогам санітарної безпеки і наближені за хімічним складом до традиційних виробів з котлетного фаршу. Монографія розрахована на спеціалістів харчової промисловості, а також студентів вищих навчальних закладів та аспірантів спеціальності "Процеси та обладнання харчових, мікробіологічних та фармацевтичних виробництв". |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21666 |
Розташовується у зібраннях: | Монографії |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Mon_kulinar_vyroby_2008.pdf | 1.26 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.