Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21618
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Желєва, Тетяна Сергіївна | - |
dc.contributor.author | Янчева, Марина Олександрівна | - |
dc.contributor.author | Гринченко, Ольга Олексіївна | - |
dc.contributor.author | Погожих, Микола Іванович | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-02T13:50:30Z | - |
dc.date.available | 2023-02-02T13:50:30Z | - |
dc.date.issued | 2016 | - |
dc.identifier.citation | Желєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618 | - |
dc.description.abstract | У монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених. | uk_UA |
dc.language.iso | uk_UA | uk_UA |
dc.publisher | Харків: ХДУХТ | uk_UA |
dc.subject | м'ясні напівфабрикати | uk_UA |
dc.subject | холодильна обробка | uk_UA |
dc.subject | суміші кріостабілізуючої дії | uk_UA |
dc.subject | якість | uk_UA |
dc.title | Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених | uk_UA |
dc.type | Book | uk_UA |
Appears in Collections: | Монографії |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Mon_sumishi_2016.pdf | 7.78 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.