Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЖелєва, Тетяна Сергіївна-
dc.contributor.authorЯнчева, Марина Олександрівна-
dc.contributor.authorГринченко, Ольга Олексіївна-
dc.contributor.authorПогожих, Микола Іванович-
dc.date.accessioned2023-02-02T13:50:30Z-
dc.date.available2023-02-02T13:50:30Z-
dc.date.issued2016-
dc.identifier.citationЖелєва Т. С., Янчева М. О., Гринченко О. О. Наукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених: монографія. Харківський державний університет харчування та торгівлі. Харків: ХДУХТ, 2016. 133 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21618-
dc.description.abstractУ монографії узагальнено результати багаторічних досліджень щодо наукового обгрунтування та розробки сухих сумішей кріостабілізуючої дії та їх використання в технологіях напівфабрикатів м'ясних заморожених.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарків: ХДУХТuk_UA
dc.subjectм'ясні напівфабрикатиuk_UA
dc.subjectхолодильна обробкаuk_UA
dc.subjectсуміші кріостабілізуючої діїuk_UA
dc.subjectякістьuk_UA
dc.titleНаукові основи використання сухих сумішей кріостабілізуючої дії в технологіях напівфабрикатів м'ясних замороженихuk_UA
dc.typeBookuk_UA
Appears in Collections:Монографії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Mon_sumishi_2016.pdf7.78 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.