Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/2159
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГура, Олександр Васильович-
dc.contributor.authorДекань, Олексій Олексійович-
dc.date.accessioned2022-06-30T06:22:58Z-
dc.date.available2022-06-30T06:22:58Z-
dc.date.issued2014-
dc.identifier.citationГура О. В., Декань О. О. Математичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі. Прогресивні техніка та технології харчових виробництв ресторанного господарства і торгівлі. 2014. Вип. 2(20). C. 197-205.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/2159-
dc.description.abstractУ статті запропоновано математичну модель сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шарі, яка враховує взаємозв’язок сполучених процесів перенесення теплоти, маси та кінетики хімічних реакцій у процесі сушіння. Модель включає систему диференційних рівнянь руху нестисливого потоку сушильного агента, рівнянь перенесення пари та теплоти цим потоком з урахуванням його структури в аеровіброкиплячому шарі, рівнянь перенесення теплоти та вологи в продукті з формулюванням відповідних граничних умов та рівнянь кінетики хімічних реакцій для термолабільних речовин пивної дробини в процесі сушіння.uk_UA
dc.description.abstractThe authors suggested mathematical model of drying brewer’s grains in aerovibroboiling layer, which accounts the interaction of joint processes of the transfer of heat, mass and kinetics of chemical reactions in the process of drying. The model contains the system of differential equations of movement of incoercible flow of drying agent, the management of the transfer of steam and heat by this flow with the account of its structure in aerovibroboiling layer, equations of the transfer of heat and moisture in a product, with the formulation of the corresponding margin conditions, and equations of chemical reactions kinetics for thermo-labile substances of brewer’s grains in the process of freezing.uk_UA
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.subjectсушінняuk_UA
dc.subjectпроцесuk_UA
dc.subjectзневодненняuk_UA
dc.subjectрівнянняuk_UA
dc.subjectмодельuk_UA
dc.subjectперіодuk_UA
dc.subjectдробинаuk_UA
dc.subjectтеплоносійuk_UA
dc.subjectтурбулентністьuk_UA
dc.subjectполеuk_UA
dc.subjectdryinguk_UA
dc.subjectprocessuk_UA
dc.subjectdehydrationuk_UA
dc.subjectequationuk_UA
dc.subjectmodeluk_UA
dc.subjectperioduk_UA
dc.subjectbrewer’s grainuk_UA
dc.subjectthermal mediumuk_UA
dc.subjectturbulenceuk_UA
dc.subjectfielduk_UA
dc.titleМатематичний опис процесу сушіння пивної дробини в аеровіброкиплячому шаріuk_UA
dc.title.alternativeMathematical description of drying brewers grains in aerovibrokipyaschem layer-
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Випуск 2 (20)

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Pt_2014_2_22.pdf307.44 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.