Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Название: Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів
Авторы: Гревцева, Наталія Вячеславівна
Шидакова-Каменюка, Олена Гайдарівна
Набоков, Дмитро Олександрович
Ключевые слова: каротинвмісна сировина;кондитерські вироби;технологія;харчові системи;борошняні вироби;кріогенна технологія
Дата публикации: 2018
Издательство: Харків: ХДУХТ
Библиографическое описание: Гревцева Н. В., Шидакова-Каменюка О. Г., Набоков Д. О. Використання каротинвмісної сировини в технологіях макаронних та борошняних кондитерських виробів: монографія. Харків: ХДУХТ, 2018. 122 с.
Краткий осмотр (реферат): У монографії узагальнено результати наукових досліджень щодо обґрунтування технології макаронних та борошняних кондитерських виробів з використанням каротинвмісної сировини.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21583
Располагается в коллекциях:Монографії

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MON_karotynvmisnoyi_syrovyny_18.pdf3.03 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.