Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360
Назва: | Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих |
Автори: | Хацкевич, Ю. М. Щербакова, Т. В. Селютіна, Г. А. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Хацкевич Ю. М., Щербакова Т. В., Селютіна Г. А. Жирно-кислотний склад майонезів на основі олій купажованих. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 177-178. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21360 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_177-178.pdf | 950.59 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.