Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21272
Название: Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки
Авторы: Соколовська, О. Г.
Валевська, Л. О.
Шалений, В. А.
Дата публикации: 2021
Издательство: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Библиографическое описание: Соколовська О. Г., Валевська Л. О., Шалений В. А. Підвищення конкурентоспроможності випускників ЗВО – один зі шляхів покращення їх практичної підготовки. Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців : тези доп. Третьої Міжнар. наук.-метод. конф., м. Харків, 27 трав. 2021 р. Харків : ХДУХТ, 2021. С. 81-83.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21272
Располагается в коллекциях:Модернізація вищої освіти та проблеми управління якістю підготовки фахівців

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk_27.05.21 – 81-83.pdf365.25 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.