Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21260
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorПенкіна, Н. М.-
dc.contributor.authorКолесник, В. В.-
dc.date.accessioned2023-01-30T08:56:03Z-
dc.date.available2023-01-30T08:56:03Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationПенкіна Н. М., Колесник В. В. Удосконалення якості дитячих товарів особистого призначення. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 151-152.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21260-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleРозширення асортименту косметичних засобів за рахунок використання перетинок волоського горіхаuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_151-152.pdf919.01 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.