Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21246
Title: Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробів
Authors: Лабазов, М. І.
Самохвалова, О. В.
Issue Date: 2020
Publisher: Харківський державний університет харчування та торгівлі
Citation: Лабазов М. І., Самохвалова О. В. Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 132-134.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21246
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_130-132.pdf355.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.