Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua/handle/123456789/21246
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЛабазов, М. І.-
dc.contributor.authorСамохвалова, О. В.-
dc.date.accessioned2023-01-30T08:28:41Z-
dc.date.available2023-01-30T08:28:41Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationЛабазов М. І., Самохвалова О. В. Перспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробів. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 132-134.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21246-
dc.language.isouk_UAuk_UA
dc.publisherХарківський державний університет харчування та торгівліuk_UA
dc.titleПерспективи використання нових модифікованих жирів у технології кондитерських виробівuk_UA
dc.typeArticleuk_UA
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_130-132.pdf355.42 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.