Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21125
Название: Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку
Авторы: Максимова, Н. П.
Погарський, О. С.
Пеліванова, В. Д.
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Максимова Н. П., Погарський О. С., Пеліванова В. Д. Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 85-86.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21125
Располагается в коллекциях:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
tk1_14.05.20_85-86.pdf957.23 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.