Please use this identifier to cite or link to this item: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21125
Title: Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку
Authors: Максимова, Н. П.
Погарський, О. С.
Пеліванова, В. Д.
Issue Date: 2020
Citation: Максимова Н. П., Погарський О. С., Пеліванова В. Д. Інноваційна технологія порошкоподібних антоціанових барвників-наповнювачів у нанорозмірній формі зі столового буряку. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 85-86.
URI: https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/21125
Appears in Collections:Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
tk1_14.05.20_85-86.pdf957.23 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.