Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20902
Назва: | Перспективи використання маринадів у технології напівфабрикатів із м’яса птиці |
Автори: | Бєляєв, В. О. Гринченко, Н. Г. Никифоров, Р. П. |
Дата публікації: | 2020 |
Видавництво: | Харківський державний університет харчування та торгівлі |
Бібліографічний опис: | Балабай К. С., Погарська В. В., Кумонок І. С. Розробка технології сухих швидкорозчинних нанонапоїв для оздоровчого харчування з використанням плодоовочевих дрібнодисперсних кріодобавок. Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність : тези доп. Міжнар. наук.-практ. конф., м. Харків, 14 трав. 2020 р. Харків : ХДУХТ, 2020. Ч. 1. С. 61-62. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repo.btu.kharkov.ua//handle/123456789/20902 |
Розташовується у зібраннях: | Розвиток харчових виробництв, ресторанного та готельного господарств і торгівлі: проблеми, перспективи, ефективність |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
tk1_14.05.20_63-64.pdf | 954.69 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.